Agenda

We4Kangoeroe

Jaarlijks wordt in maart de W4Kangoeroe reken- en wiskundewedstrijd gehouden in ruim 55 landen. Iedereen krijgt een kleine prijs en een certificaat, maar er zijn ook dit jaar weer grote prijzen te winnen....
Vbat201603_08_w4kangoeroe_calendar_detail

We4Kangoeroe

Wereld Wijde Wiskunde Wedstrijd

Zin om te rekenen en te puzzelen? Doe dan ook mee met de grootste en leukste reken- en wiskundewedstrijd van Nederland!

Op donderdag 15 maart 2018 organiseert w4kangoeroe weer de jaarlijkse reken-wiskundewedstrijd.

Altijd prijs

Je wint altijd bij Kangoeroe. Iedereen krijgt een prijsje en een certificaat, maar er zijn natuurlijk ook dit jaar weer fantastische prijzen te winnen (met 2 prachtige computers voor school als scholenprijs) en verder krijgt iedere school een schitterend prijzenpakket om te verdelen onder de deelnemers.

Voor iedereen (in basis- en voortgezet onderwijs)

De opgaven zijn gekozen door 120 wiskundigen uit 60 landen en het zijn ook deze keer weer leuke, leerzame en creatieve 'puzzeltjes'. Ze worden op dezelfde dag door ruim 6,5 miljoen deelnemers wereldwijd gemaakt. Iedereen vanaf groep 3 tot en met 6 vwo kan meedoen (via school). De wedstrijd is dus niet alleen maar geschikt voor de slimmeriken.
Leerlingen kunnen individueel meedoen, maar ook in duo's en natuurlijk doet iedereen mee op zijn eigen niveau. Vanaf groep 7 tot en met 6 vwo maak je - als je het heel goed doet - ook kans om door te dringen naar de volgende ronden op weg naar één van de drie finales.

 

Meer informatie vind je op de website van We4Kangoeroe

Locatie: Op scholen in Nederland
« Terug naar overzicht